Hjertestarter ZOLL AED 3

{{variantType.name}}

{{variant.name}}

{{addonGroup.name}}

{{price_text}}
{{price_original | formatPrice}} {{price | formatPrice}} Vejl. udsalgspris: {{retail_price | formatPrice}}

Læg i kurv

Gå til kurven
Detalje om produktet

Har du spørgsmål vedr. selve produktet ( funktionalitet, kalibrering og lign. ), så er du velkommen til at kontakte Hjertelinjen på Tlf.: 70 25 00 00

EN HJERTESAG - VÆR KLAR, NÅR HVERT SEKUND TÆLLER

Det sker på brøkdelen af et sekund. En person falder om med pludseligt hjertestop - og uret begynder at tikke.
Du ringer efter hjælp, og ambulancen er på vej. Men vigtige sekunder går hurtigt. Personens bedste chance for at overleve er øjeblikkelig  HLR og en førstehjælper med en hjertestarter.

Designet til hverdagens helte.

De seneste retningslinjer fra råd for genoplivning over hele verden er klare.: Vellykket defibillering skal understøttes af god Hjerte-Lunge- redning (HLR). Hjertestarterens første hjerteanalyse er afgørene. Hvis den ikke angiver, at der skal gives stød, er det kun god HLR, der kan genoplive patienten til en hjerterytme, der kan modtage stød ved næste hjerteanalyse. God HLR forsyner det svækkede hjerte med iltet blod, hvilket er nødvendigt for at genoprette en normal hjerterytme.
ZOLL AED 3 hjertestarteren guider dig gennem processen, så du kan give god HLR, og hvis det er nødvendigt, hjælpe med at give hjertet et stød, der muligvis kan redde personens liv. En targedie kan undgås med en ZOLL AED 3 hjertestarter og hurtig handling. ZOLLs Real CPR Help teknologi hjælper reddere med at give god HLR i henhold til de seneste retningslinjer for kompressionsdybde og -hastighed. Det innovative,brugervenlige design og forberedende funktioner i ZOLL AED 3 giver hverdagens helte den nødvendige sikkerhed og viden til at behandle pludseligt hjertestop.