Noormann Foodlab Nordisk Gæstebud

(40011)

{{variantType.name}}

{{variant.name}}

{{addonGroup.name}}

{{price_original | formatPrice}} {{price | formatPrice}}


Læg i kurv

Gå til kurven
Detalje om produktet

Nordisk gæstebud indeholder:

  • Jomfruhummersuppe

    Jomfruhummeren kaldes også dybvandshummer. Den fanges i kattegat og på nordsøen, hvor den lever ved
    Havbunden på 25–250 meters dybde. Server suppen med kogte jomfruhummerhaler, kammuslinger eller rejer,
    sammen med fennikel, gulerod og porrer. Server med godt koldhævet brød.
  • Sennep med tang & dild

    Sennep der er krydret med dild, citronskal og 3 slags håndhøstet tang. Sukkertang, ishavstang & blæretang. Bruges
    Som sauce til gravad laks & røget laks, til krydring af dressinger & marinader til fisk & skaldyr.
  • Havsalt & peber i kværn

    Fransk havsalt er en klassiker i den daglige madlavning. - og den klassiske pebermix indeholder 3 slags peber, hvide, røde
    Og sorte peberkorn. Den smarte kværn står flot på dit køkkenbord og tilføjer nemt og hurtig ekstra smag til din mad.
  • Salatmarinade med sennep, timian & enebær

    En klassisk kombination, der passer godt til grønne salater & marinerede kartofler.
  • Bærsauce med havtorn & gulerod

    God som smagsgiver til is, yoghurt & ymer. Fremragende sauce til chokolademousse & chokoladekage men også ideel
    Som smagsgiver til dressinger med æblecidereddike. Havtorn er en vildtvoksende nordisk frugtbusk med sin helt egen
    Eksotiske smag.
  • Gastrik med blommer

    Vi høster blommerne når de er fuldmodne og laver dem til eddike, som siden hen koges til blommegastriks.
    Gastriksen kan også bruges som kold sur/sød sauce til forretter, til at glasere and, oksekød, vildt & laks, men
    Også som smagsgiver i vinagrette.
  • Kompot med æbler, jordskokker & timian

    En ny kombination, hvor jordskokker tilfører æblet en mild nøddesmag. Prøv kompotten til en blåskimmelost med
    Smørristet rugbrød.
  • Sirup med blommer, valnødder & rosmarin

    Blommesirup, valnødder & rosmarin er en fantastisk treenighed. God som tilbehør til kraftige markante tørre oste
    Som ”havgus”, hvor den sødlige sirup spiller op til ostens salte krystalknas, men også til blåskimmeloste.
  • Terre forti

    Italiensk let-drikkelig rødvin på sangiovese druen. God til oksekød, kalvekød, svinekød, vildt, klassiske italienske
    Retter, moden og hård ost og fjerkræ.
  • Barkholt likør med hindbær & hybenrose

    Likør med en fyldig duft og smag af modne hindbær. Sammen med de aromatiske hybenroser, den grønne mynte,
    syrligheden fra lime og det afsluttende strejf af ingefær, giver det en smuk & smagfuld likør
  • Nocrap popcorn med belgian chocolate

    Sprød sød karamel med et stærkt smagsspil mellem den lækre mørke og søde hvide belgiske chokolade med en
    Pirrende blid eftersmag af læsø havsalt. Perfekt til varme drikke, cognac og hygge.
  • Nelly’s knækbrød- & rugbrød-snacks

    Sprøde fuldkorns knækbrød med en dejlig saltet smag. Vores rugbrødsnacks er tynde skiver rugbrød der er bagt
    Sprøde og krydret med lidt groft salt. Brug dem som en lille snacks sammen med en god kikærtedip, eller brug dem som
    Tilbehør til ostebordet eller som det sprøde element i en salat.
  • Nelly’s brændte mandler

    Brændte mandler er en vaskeægte juleklassiker, der holder år efter år. De både smager og dufter af jul, så det brager,
    præcis som jeg husker dem hos min gamle mormor nelly tomine.
  • Nelly’s karameller

    Håndlavede bløde & søde karameller med en overraskende saltsmag, som smelter sammen med den søde flødekaramelsmag.
    Flødekaramellerne har lige præcis den bløde konsistens som jeg husker det hjemme hos min mormor, nelly tomine.