ZERV 2 stk padelbats og bolde

(216105)

{{variantType.name}}

{{variant.name}}

{{addonGroup.name}}

{{price_text}}
{{price_original | formatPrice}} {{price | formatPrice}} Vejl. udsalgspris: {{retail_price | formatPrice}}


Læg i kurv

Gå til kurven
Detalje om produktet

Super populært og manøvredygtigt bat fra ZERV - Her i et super cool design i sort med sølv detaljer. 

Du får her et padel bat der er anvendt af mange nye padel spillere og er et super godt bat til dig der skal igang med padel eller e en erfaren spiller, der søger et padel bat der giver en god kontol over bolden, på padel banen. 
 ZERV Inferno Padel Classic - Padel bat til en skarp pris! 
Mange padel spillere foretrækker den runde hovedform på deres padel bat som du også finder i dette bat fra ZERV. Den runde hovedform giver dig som udgangspunkt mere kontrol over dine skud da sweetspottet er forstørret. 

Padeltennis battet er fremstillet i glasfiber. Du får 'Glass Fiber Frame' som er et mere fleksibelt materiale som gør battet nemt at spille med og er mere skånsomt mod skulder og albue, det samme gør sig gældende for over fladen som er fremstillet med 'Pro 3K Glass Fiber'

Padel battet kommer med en høj / hovedtung balance som bidrager med ekstra power i dit slag. I kernen af dette padel bat får du 'EVA Core Foam' som er en forholdsvis fleksibel kerne der giver en god fjedring af bolden og igen bidrager med power i dine slag. 
 ZERV padel bat - Value For Money 
Med et padel bat fra ZERV er du sikret en god kvalitet til en skarp pris. Battet er udviklet og designet i Danmark og der er lagt fokus på at skabe et "value for money" produkt som henvender sig til en bred vifte af spillere. 

Farve: Sort med sølv detaljer 
Materiale: Glasfiber

Pakken indeholder 2 bats og 3 bolde