Noormann Nordisk Juleaften

(40012)

{{variantType.name}}

{{variant.name}}

{{addonGroup.name}}

{{price_original | formatPrice}} {{price | formatPrice}}


Læg i kurv

Gå til kurven
Detalje om produktet

Nordisk juleaften indeholder:

  • Havsalt & peber i kværn
    Fransk havsalt er en klassiker i den daglige madlavning. - og den klassiske pebermix indeholder 3 slags peber, hvide, røde og sorte peberkorn. Den smarte kværn står flot på dit køkkenbord og tilføjer nemt og hurtig ekstra smag til din mad.
  • Pærekompot med krondild
    Kompottens krydrede anisnoter kommer fra fennikel & krondillen. Passer godt til fede brietyper men prøv den også til krondild fra unikaserien.
    Sirup med blommer, valnødder & rosmarin
  • Blommesirup, valnødder & rosmarin er en fantastisk treenighed. God som tilbehør til kraftige markante tørre oste som ”havgus”, hvor den sødlige sirup spiller op til ostens salte krystalknas, men også til blåskimmeloste.
  • Kirsebærsauce
    Dette er vores bud på den perfekte kirsebærsauce til julens ris a’la mande. Vi koger kirsebær med brombær & æblemost og krydrer med kanel, stjerneanis & vanillestænger.
  • Æblemarmelade med karamel & kanel
    Vores julemarmelade smager af julehygge og passer perfekt til julemorgenbordet, men også til pandekager, vafler.
  • Bærsauce med havtorn & gulerod.
    God som smagsgiver til is, yoghurt & ymer. Fremragende sauce til chokolademousse & chokoladekage men også ideel som smagsgiver til dressinger med æblecidereddike. Havtorn er en vildtvoksende nordisk frugtbusk med sin helt egen eksotiske smag.
  • Gastrik med blommer
    Vi høster blommerne når de er fuldmodne og laver dem til eddike, som siden hen koges til blommegastriks. Gastriksen kan også bruges som kold sur/sød sauce til forretter, til at glasere and, oksekød, vildt & laks, men også som smagsgiver i vinagrette.
  • Likør med søde kirsebær
    Håndlavet brændevin af koldpressede kirsebær med stor kirsebærsmag, en sødlig frugt med tilpas syre og en lille mandelsmag fra stenene. God til chokolade & desserter, og som ledsager til vildtretter og til kraftige & stærke oste.
  • Aurora
    Håndlavet mælkelikør krydret med hele kaffebønner & kakaobønner. Drik den afkølet med en isterning til din kaffe. Den er også god som smagsgiver til din is eller din iskaffe.
  • Terre forti
    Italiensk let-drikkelig rødvin på sangiovese druen. God til oksekød, kalvekød, svinekød, vildt, klassiske italienske retter, moden og hård ost og fjerkræ.
  • Nocrap popcorn med belgian chocolate
    Sprød sød karamel med et stærkt smagsspil mellem den lækre mørke og søde hvide belgiske chokolade med en pirrende blid eftersmag af læsø havsalt. Perfekt til varme drikke, cognac og hygge.
  • Nelly’s brændte mandler
    Brændte mandler er en vaskeægte juleklassiker, der holder år efter år. De både smager og dufter af jul, så det brager, præcis som jeg husker dem hos min gamle mormor Nelly Tomine.
  • Nelly’s karameller
    Håndlavede bløde & søde karameller med en overraskende saltsmag, som smelter sammen med den søde flødekaramelsmag. Flødekaramellerne har lige præcis den bløde konsistens som jeg husker det hjemme hos min mormor, Nelly Tomine.