PK Scrapbog + Sidste Sommer CD

(trs-bundle-cd)

{{variantType.name}}

{{variant.name}}

{{addonGroup.name}}

{{price_text}}
{{price_original | formatPrice}} {{price | formatPrice}} Vejl. udsalgspris: {{retail_price | formatPrice}}

Læg i kurv

Gå til kurven
Detalje om produktet

PK Scrapbog Tidslommer fra 25 album

Lækker coffeetable book. 240 sider med biografi af Poul Martin Bonde fyldt med historier og anekdoter skrevet af Poul Krebs og krydret med billeder fra en enestående rejse gennem 25 album.

 

 Sidste Sommer - Live fra Friheden - CD

Sidste sommer - blev samtidig den sidste festivalsommer for Poul Krebs, der efter mere end 40 år med stor succes rundt på landets mange udendørsscener, valgte at sige farvel til festivalerne og give pladsen i solen videre til den næste generation. Den sidste sommer blev derfor ekstra magisk for Krebs og det velspillende orkester, der dog har sørget for, at den sidste sommer kommer til at vare for evigt, når koncerten, der blev optaget live i Friheden i Aarhus, nu udkommer på CD og vinyl. 

’Sidste Sommer – Live fra Friheden’ udkommer den 27. februar og omfavner den enestående stemning, der opstår, når Krebs, bandet og publikum smelter sammen i det store musikkatalog, der indeholder sange som ’Hør Suset’, ’Fri Som Et Forår’, ’Morgendagens Tåber’ og sangen om ’Johnny’. På CD’en finder man desuden et helt nyt nummer – skrevet og indspillet helt specielt til denne udgivelse. Sangen hedder ’Din Egen Vej’, er en studieindspilning og ligger som et bonustrack på albummet. 

Trackliste:
Hør Suset
På En Kaj I Kalundborg
Fri Som Et Forår
Copilot
Johnny
Vinden Danser
Bjergene På Mols
Mesterværk
Morgendagens Tåber
La Mig Følge Med
Din Egen Vej (Bonus track)