VRI Select Brilliant Super fodbold

(select-brilliantsuper)

{{variantType.name}}

{{variant.name}}

{{addonGroup.name}}

{{price_text}}
{{price_original | formatPrice}} {{price | formatPrice}} Vejl. udsalgspris: {{retail_price | formatPrice}}

Læg i kurv

Gå til kurven
Beskrivelse

Brillant Super er en levende legende i fodboldens verden, og er af mange vurderet til at være verdens bedste fodbold.

VÆLG størrelse 4 eller 5

Overdelen på Brillant Super er lavet med special-udviklet ’Teijin Microfiber’ syntet-læder. Denne overdel giver sammen med en 3-lags underforing og den klassiske Zero-Wing latex blære et forbedret og mere livligt opspring, end tidligere set på en Select Kampbold. Derudover sørger syntet-læderet for at du får et blødt og naturligt touch på bolden.

Materialernes egenskaber og kvalitet sørger derudover for, at bolden forbliver rund - selv efter tusindvis af spark. En ny overflade med mikrotekstur øger friktionen mellem støvle og bold, og giver dermed øget boldkontrol. og et mere stabilt og kontrolleret svæv.

Bolden er lavet med en klassisk 32-panelers håndsyet konstruktion, som sikrer optimal flight stability. Derudover sikrer det nye frisk design, at bolden er mere synlig i luften. Sidst, men ikke mindst, så har bolden en Double Lock ventil. Denne er lavet med holdbart gummi, hvor luften skal igennem to "låse", for at komme ud. Select Brillant Super holder derfor bedre på luften end FIFA f.eks. har krav til.

Bolden er af højeste kvalitet og lever op til FIFAs mest krævende tests.
Denne fodbold kan bruges på naturligt græs, kunstgræs og grus.